Liječenje

humanitarnibroj

fadilHumanitarna organizacija "Dirhem" donirala je 500 KM Fadilu Islamoviću iz Travnika za potrebu operacije kuka -TOTALNA NECEMENTNA PROTEZA KUKA.

 

Naime, Fadil je kroz učešće Zavoda za zdravstveno osiguranje, kao i kroz druge načine, obezbijedio ostatak sredstava, ali mu je nedostajalo tih 500 KM kako bi uplatio kompletnu operaciju. Nakon razmatranja slučaja, izdvojili smo iz našeg fonda potrebna sredstva kako bi Fadil opet stao na noge.

 

Operacija i ugradnja urađeni su u Travničkoj bolnici. Danas su ga naši volonteri posjetili i Fadil-Suljo se oporavlja. On nam se srdačno zahvalio, a mi se zahvaljujemo svim našim vrijednom donatorima koji svojim donacijama omogućuju ove akcije. Molimo Uzvišenog Allaha da ih za njihovo dobročinstvo obilato nagradi.

 

Želimo na kraju napomenuti da nam je Fadil rekao kako će mu nakon oporavka i izlaska iz bolnice biti potrebna kolica za hodanje, pa ukoliko neko ima kolica koja bi htio donirati, može nam se javiti na broj telefona 062-874-556, na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., ili direktno ih odnijeti našem Fadilu-Sulji.

(Dirhem.org)

 

fadil1