Liječenje

humanitarnibroj

alemaVolonteri H.O. 'Dirhem' posjetili su mladu djevojku Alemu Hodžić iz Gornje Rovne kod Busovače. Alema ima 13 godina, živi sa ocem, majkom, i sestrom. Ona ide u sedmi razred O.Š. "Kruščica" u Vitezu.

 

U razgovoru sa Aleminom majkom saznali smo da Alema ima, kako su im doktori saopštili, početak leokemije. Alemina kosa opada svaki dan, a više od pola godine se ne osjeća dobro. Dobili su uputu iz bolnice da što prije urade dodatne pretrage koje koštaju oko 500 KM, ali kako u porodici Hodžić niko nema stalno zaposlenje, mi smo odlučili da im pomognemo uz nadu skorog ozdravljenja Aleme.

 

H.O. 'Dirhem' je ovom prilikom donirala 500 KM za liječenje Aleme Hodžić. Drago nam je da smo u jednoj mjeri olakšali njene tegobe i bili dio podrške u liječenju. Iskreno se nadamo i molimo Uzvišenog Allaha da nalazi budu dobri i da Alemi podari sretan i lagodan život.

Porodica Hodžić nam se srdačno zahvalila na uručenoj donaciji, a i mi se zahvaljujemo našim vrijednim donatorima koji svojim donacijama omogućuju da mi druge pomognemo.
(Dirhem.org)