Liječenje

humanitarnibroj

Humanitarna organizacija "Dirhem" uplatila je porodici Almira Čizmića novčanu donaciju u iznosu od 600 KM, a koje smo tokom proteklog mjeseca prikupili za istu porodicu.

 

Porodica Almira iz općine Cazin broji šest članova. Almir živi sa suprugom i troje male djece od kojih najmanje ima godinu i po, a najstarije šest godina, te starom majkom koja je veoma bolesna, sa mnoštvom izvedenih operacija i zdravstvenih problema. Majka je operisala oba bubrega, nepokretna je i o njoj se brine Almir i supruga. Sam Almir je narušenog zdravlja jer je prije 4 godine radeći pao sa skele i povrijedio kičmu.


Žive u nedovršenoj kući bez struje. Jedan od poznanika im je pomogao da nabave agregat za struju da bar imaju malo svjetla tokom večeri.

 

Almir i njegova porodica su nam se srdačno zahvalili, kao i donatorima koji su uplatili novac za njih, upućujući hajr dove. Mi se nadamo da će uplaćenim novcem Almir uspjeti podmiriti barem dio nagomilanih dugova i obaveza.

Na kraju, molimo Uzvišenog Allaha da nagradi sve naše plemenite donatore, a da Almiru i njegovoj porodici podari olakšanje i izlaz iz trenutne teške situacije.

(Dirhem.org)