Trenutne akcije

humanitarnibroj

drva3Cijenjeni donatori , Vašom podrškom H.O. ˝Dirhem˝ svake godine značajnu pomoć organizira i u kupovini drva za grijanje porodicama koje nisu u stanju da ih nabave. Naročito teška situacija je kod starijih osoba, kao i nekih od njih sa narušenim zdravljem.

Zaista je očajna situacija nekih starijih ljudi koje posjećujemo. Nedostaje im novca za drva, počesto fali i lijekova, a pomoć od strane institucija je uglavnom nedovoljna.

 

Stoga Vas pozivamo da se pridružite humanitarnoj akciju s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za kupovinu drva za ogrjev našim siromašnim sugrađanim.

 

Akcija će trajati do 31.10.2021. godine uplatama putem našeg žiro-računa, uz obaveznu naznaku "za kupovinu drva". Cijena jednog kubnog metra drva je 70 KM.

 

Također, ukoliko neko želi da donira drva, može nas kontaktira putem telefona (062-874-556) ili putem e-maila (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.) kako bismo dogovorili prevoz drva do ugroženih porodica.

 

Svi znamo koliko nam je već ovih dana važna topla bar jedna soba. Pokažimo našu solidarnost i osigurajmo ogrijev potrebnima.

 

AKCIJA JE U TOKU!!!

 

Žiro-račun:

Uplate iz inostranstva:
Beneficiary bank: RAIFFEISEN BANK DD BOSNA I HERCEGOVINA
SWIFT CODE: RZBABA2S
Address: Zmaja od Bosne bb Sarajevo BiH
Details of Beneficiary:
IBAN CODE: BA39 1610 3500 4290 0038
Full beneficiary name: Dirhem Udruženje Sanski Most
Full beneficiary address: Muhići 25

Uplate iz BiH:
Dirhem Udruženje Sanski Most
Žiro-račun: 1610 3500 4290 0038
79260, Sanski Most

 

paypal račun: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

(dirhem.org)