Prehrambeni paketi

humanitarnibroj

hapak5U okviru projekta "Ramazanska solidarnost 2019.", travniči aktivisti Humanitarne organizacije "Dirhem" su sredinom maja 2019. godine u saradnji sa aktivistima H.O. ˝Ahi˝ iz Zenice i U.G.˝Biljanska dolina˝, na širem području Travnika i Zenice uručili 28 prehrambenih paketa socijalno ugroženim porodicama.

 

Paketi sa prehrambenim artiklima su uručeni porodicama koje su bez novčanih primanja ili su sa veoma malim primanjima nedovoljnim za normalan život, te starijim osobama kao i porodicama sa djecom.

 

Uručeni paketi su donirani od strane plemenitih donatora Merkez d.o.o. Novi Travnik, koji je obezbjedio 20 paketa, dok su 8 paketa donirali vlasnici lokalnih marketa u Travniku i Turbetu.

 

Najtoplije se zahvaljujemo dobročiniteljima i vlasnicima radnji u Novom Travniku i Travniku na njihovim donacijama i pomoći. Neka iz Uzvišeni Allah nagradi za njihov doprinos i pomoć potrebnim porodicama u ramazanskim danima.

 

Veliko hvala i našim volonterima u Travniku i Zenici na nesebičnom trudu pri realizaciji ovih aktivnosti.

 

Pozivamo i Vas da podržite naše sugrađane kroz projekt "Ramazanska solidarnost 2019.", a više informacija možete saznati OVDJE!

  hapak2

 

hapak3

 

hapak6

 

hapak8

 

hapak7

 

hapak1

(dirhem.org)