Ostali projekti

humanitarnibroj

susreti2018Danas je u Travniku održan Treći susret volontera Humanitarne organizacije "Dirhem". Susretu su prisustvovali predsjednik Udruženja, članova Upravnog odbora, te volonteri Dirhema iz nekoliko bh. gradova.

 

U okviru susreta organiziran je radni sastanak na kojem su članovi Upravnog odbora i volonteri razgovarali o trenutnim aktivnostima, planovima za buduće djelovanje, a održana je i diskusija gdje su volonteri iznosili svoja zapažanja vezano za djelovanje organizacije.

 

Prisutnima se obratio predsjednik Udruženja, Edin Draganović, koji je prisutnima govorio o pravcima razvoja i djelovanja Dirhema u narednom periodu, a nakon njega i član Upravnog odbora, Muris Avdić, koji se osvrnuo na određena iskustva i nove momente u realizaciji određenih projekata koje sprovodi naša organizacija.

 

Susret smo prije svega iskoristili za upoznavanje, druženje i odmor u lijepom ambijentu. Zahvaljujemo se našim volonterima na izdvojenom vremenu, ali i na svemu onom što čine kako bi naša organizacija uspješno ostvarila svoju misiiju, a to je pružanje podrške i pomoći najugroženijima među nama.

(Dirhem.org)