Ostali projekti

birPredstavnici Humanitarne organizacije "Dirhem" gostovali su u subotu, 11.03.2017.god. uživo u jutarnjem programu Radio BIR-a. Predstavnici naše organizacije su bili predsjednik Dirhema, Edin Draganović, te Nermin Spahić, volonter i član UO.

 

Bila je to prilika da se u ugodnom razgovoru s voditeljem, gosp. Nedžadom Abdićem, predstave ciljevi djelovanja HO Dirhem, njeni projekti, uspjesi i planovi za naredni period.

 

Slušaoci i gledaoci programa (putem live feed-a na FB) imali su priliku čuti zanimljiva iskustva iz petogodišnjeg rada naše organizacije, probleme s kojima se susrećemo, ali i lijepa iskustva koja čovjek doživljava u humanitarnom radu.

 

Gostovanje naših predstavnika na Radio BIR-u je bila još jedna lijepa prilika promocije našeg rada, ali i općenito pozitivnih društvenih vrijednosti kao što su altruizam, solidarnost i humanost. 

 

Srdačno se zahvaljujemo Radio BIR-u na ukazanom medijskom prostoru. Želimo im puno uspjeha u njihovom radu, uz nadu da će i budućnosti biti prilika za slične aktivnosti.

(Dirhem.org)

 

 

bir1