Narodna kuhinja

humanitarnibroj

Firma "Teling" d.o.o. iz Travnika donirala je danas vrijednu donaciju za Narodnu kuhinju u Turbetu. Radi se o materijalnoj donaciji u vidu značajnih količina tjestenine koje će omogućiti pripremanju obroka korisnicima kuhinje.

Ovom donacijom firma "Teling" je pokazala da je društveno odgovorno društvo, i mi im se u naše ime, i ime korisnika kuhinje, srdačno zahvaljujemo.

 

U našoj kuhinji šest dana u sedmici oko 70 korisnika kuhinje preuzima svoj topli obrok, a naši aktivisti konstantno, tokom čitave godine, rade na obezbjeđivanju novčano-materijalnih sredstava za nesmetan rad kuhinje, jer kuhinja opstaje zahvaljujući upravo donacijama.

 

Dosad smo, hvala Allahu, zahvaljući plemenitim donatorima, pravnim i fizičkim licima, redovno podmirivala sve troškove rada kuhinje, a nadamo se da ćemo i ubuduće to uspijevati. Zbog toga, pozivamo i Vas da uzmete aktivno učešće u ovom humanitarnom projektu "Dirhema" i svojom donacijom podržite ovaj plemeniti poduhvat.

 

Novčane donacije možete donirati putem našeg žiro-računa i Paypal-a, sa naznakom "za Narodnu kuhinju", a ukoliko želite donirati namirnice, kontaktirajte nas putem telefona: +387 62 874 556.

(Dirhem.org)

kuhinja16