Trenutne akcije

humanitarnibroj

kurbani20201"OLAKŠAJTE SEBI, POMOZITE DRUGIMA - KURBANI 2020"

Poštovani, Humanitarna organizacija "Dirhem" Vas poziva da se i ove godine uključite u naš humanitarni projekat "Olakšajte sebi, pomozite drugima - KURBANI 2020''.

H.O. "Dirhem" je već deceniju pokretač i realizator mnogih humanih aktivnosti i akcija. Desetine podijeljenih krava i ovaca, hiljade podijeljenih prehrambenih paketa, stotine potpomognutih jetima samo su neki rezultati našeg rada.

 

Tragom toga, naša organizacija koristi prigodne situacije i prilike u kojima se pomoć potrebnima može lakše i efikasnije prikupiti i dostaviti potrebnim ljudima. Jedna od tavkih situacija sigurno je i Kurban-bajram, kada se veće količine mesa mogu prikupiti i uručiti ugroženim kategorijama.

 

Zbog toga je i ove godine H.O. "Dirhem" odlučila pokrenuti projekat kroz kojeg nudimo kompletan aranžman; od nabavke i klanja kurbana, do podjele kurbanskog mesa najugroženijim kategorijama stanovništva u BiH.

Doniranjem kurbana putem nas olakšavate sebi posao oko nabavke kurbana, ali i direktno pružate pomoć ugroženim kategorijama, te osiguravate da vrijedna prehrambena namirnica kao što je meso bude dostupna i njima.

 

Uplate možete izvršiti najkasnije do 30.07.2020. god. na žiro-račun sa naznakom ''uplata za kurban''.

 

Cijena jednog kurbana iznosi 320 KM (ili protuvrijednost u drugoj valuti).

 

Sve dodatne informacije oko realizacije ovog projekta i podjele mesa možete dobiti putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na tel: 062 874 556.

 

Uplate iz inostranstva:
Beneficiary bank: RAIFFEISEN BANK DD BOSNA I HERCEGOVINA
SWIFT CODE: RZBABA2S
Address: Zmaja od Bosne bb Sarajevo BiH
Details of Beneficiary:
IBAN CODE: BA39 1610 3500 4290 0038
Full beneficiary name: Dirhem Udruženje Sanski Most
Full beneficiary address: Muhići 25

 

Uplate iz BiH:
Dirhem Udruženje Sanski Most
Žiro-račun: 1610 3500 4290 0038
79260, Sanski Most

 

kurbani20202

 

(Dirhem.org)